Overslaan en naar de inhoud gaan

DelfSail 2024 lanceert exclusieve kledinglijn

Tastbare herinneringen aan maritiem spektakel

DelfSail, het 2e grootste landelijke maritieme evenement dat de harten van zeilliefhebbers wereldwijd verovert, kondigt de lancering aan van een exclusieve kledinglijn ter ere van de langverwachte 7e editie, die plaatsvindt van 13 tot en met 16 juni 2024.

De DelfSail-kledinglijn, die voor het eerst in 2021 werd ontwikkeld, is opnieuw gelanceerd na een kortstondige periode van beschikbaarheid als gevolg van de Covid-19-beperkingen. In samenwerking met het Groningse Brandmore is deze inspirerende en stijlvolle collectie ontworpen om zeilliefhebbers en DelfSail-fans een tastbare herinnering te bieden aan dit bijzondere evenement.

Brede collectie

De collectie omvat een scala aan herkenbare elementen die perfect aansluiten bij het nautische thema van DelfSail. Hieronder vallen onder andere polo's, sweaters en trendy petten, allemaal uitgevoerd in de iconische navy blauwe kleur. Maar dat is niet alles: de komende periode zal de kledinglijn worden uitgebreid met nieuwe items en merchandise-artikelen om aan de wensen van het publiek te voldoen.

Verkrijgbaar in webshop en bij Smit Sport

Vanaf heden is de DelfSail-kleding en merchandise beschikbaar via de officiële webshop shop.delfsail.nl. Deze gebruiksvriendelijke online winkel is ontwikkeld door Dycon, het communicatiebureau dat verantwoordelijk is voor het ontwerp en de bouw van de webshop. Daarnaast heeft DelfSail een sterke band met lokale en regionale bedrijven. Naast de mogelijkheid om de kleding online te bestellen, is het ook verkrijgbaar bij Smit Sport in Delfzijl. Smit Sport is al 66 jaar een vertrouwde naam in Delfzijl en wordt gerund door de derde generatie van de familie. Het bedrijf staat garant voor kwaliteit, service en eerlijkheid, waardoor het de ideale partner is voor de verspreiding van kleding en merchandise.

Voor meer informatie en updates over DelfSail 2024, volg DelfSail op social media: Instagram: @delfsail.official Facebook: @DelfSail X: @delfsail