Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
DelfSail 2009 Sail In

Welkom bij DelfSail

De hele wereld komt in juni naar Delfzijl waar zowel bezoekers als bemanningen een onvergetelijke ervaring wacht bij DelfSail 2024. Sinds de eerste editie in 1986 heeft DelfSail zich ontpopt tot een prachtig sail-evenement dat zijn gelijke niet kent. DelfSail onderscheidt zich door de unieke ligging van de haven pal tegen het centrum van Delfzijl. Ook in dat centrum wordt DelfSail uitbundig gevierd.

Gratis en gastvrij

Van 13 tot en met 16 juni 2024 opent DelfSail zijn kades voor iedereen, zonder toegangsprijs. DelfSail trekt niet alleen schepen maar ook bezoekers van over de hele wereld. Het is de warme ontvangst, de informele sfeer en de gastvrijheid die DelfSail kenmerken en aantrekkelijk maken.

Netwerken en verbinden

DelfSail is het evenement bij uitstek voor relatiemarketing binnen het bedrijfsleven. Tegen de achtergrond van schitterende schepen worden samenwerkingen versterkt en nieuwe verbindingen gemaakt. Er zijn in dit kader zakelijke arrangementen én uitgebreide sponsormogelijkheden beschikbaar.

 

Afbeelding
Een zonnige dag tijdens DelfSail
Roeien tijdens de vierde editie van DelfSail in 2009

Verken de golf van groene innovatie bij DelfSail 2024 

Tijdens de zevende editie doen we meer dan het vieren van onze maritieme tradities. Dit jaar richten we de schijnwerpers op de toekomst met ons 'duurzaamheidsplein', een initiatief dat laat zien hoe we samen kunnen werken aan een schonere, duurzamere wereld.

Afbeelding
Crew parade

 

Vrijwilligers en vermaak

Dankzij de inzet van honderden gepassioneerde vrijwilligers, biedt DelfSail een klinkend publieksprogramma dat jong en oud verbindt. Van de exotische schepen die de haven binnenvaren tot aan de optredens van nationaal bekende artiesten en regionale publiekstrekkers.

Inclusiviteit en internationale warmte

We hebben oog voor kwetsbare mensen, ouderen en speciale doelgroepen, en zorgen ervoor dat iedereen het feest kan meemaken. De internationale bemanningen worden uiteraard hartelijk ontvangen. DelfSail verbroedert en de internationale betrekkingen worden verstevigd.

Afbeelding
Internationaal publiek en crew vanuit alle windstreken

Trots van het noorden.

DelfSail is meer dan een evenement; het is de trots van Delfzijl en het gehele Noorden. Een plek waar verhalen tot leven komen, vriendschappen worden gesmeed en de zee mensen samenbrengt. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een legendarische ervaring. Zet koers naar DelfSail 2024 en laat je meevoeren op de golven van avontuur, cultuur en verbinding.

Tot ziens in Delfzijl!