Overslaan en naar de inhoud gaan
header image
Afbeelding
DelfSail 2003 - © Koos Boertjens

DelfSail onthult artiesten tijdens vrijwilligersavond

Wie nieuwsgierig is naar welke artiesten tijdens DelfSail 2024 optreden kan de vrijwilligersavond niet aan zijn neus voorbij laten gaan. Deze wordt op vrijdag 22 maart vanaf 19.30 uur gehouden in de Eemsdeltahal.

Vrijwilligers, aankomende vrijwilligers, geïnteresseerden in DelfSail, muziekliefhebbers of gewoon nieuwsgierige mensen, iedereen is welkom in de grote hal aan de Handelskade-West in Delfzijl.

De organisatie van DelfSail is onderverdeeld in verschillende commissies die allemaal hun eigen werkgebied hebben. Deze zijn terug te vinden op de website van DelfSail maar leuker is het om met de mensen te praten die al actief zijn in deze commissies. Elke commissie heeft zijn eigen stand en kan alle informatie geven over het vrijwilligerswerk en de vele leuke klussen die liggen te wachten. Wat deze vrijwilligers allemaal gemeen hebben is hun enthousiasme en hun passie voor DelfSail.

 ,,Het met elkaar de schouders eronder zetten om zo’n groot evenement mogelijk te maken is hartstikke leuk om te doen”, aldus een van de vrijwilligers. ,,Er deel van uitmaken, erbij horen is geweldig!"

Behalve de presentatie van de vrijwilligers is er uiteraard ook het grote moment dat de artiesten bekend worden gemaakt. Dit gebeurt op een vrolijke, amusante manier.

DelfSail heeft gemerkt dat er druk gespeculeerd wordt over welke sterren de podia tijdens DelfSail betreden. De ontknoping van het mysterie laat niet lang meer op zich wachten. De bezoekers van de vrijwilligersavond maken het vrijdag 22 maart live mee!