Overslaan en naar de inhoud gaan

Lancering van de DelfSail Business Lounge

Eigen ontmoetingsplek voor alle sponsoren van DelfSail 2021!

Met de lancering van de DelfSail Business Lounge voegt DelfSail een nieuw element toe aan haar evenement. In eerdere edities is gebleken, dat veel kleinere bedrijven zich ook graag wilden verbinden aan DelfSail in enige vorm van sponsoring, maar dat de bestaande pakketten vaak buiten bereik lagen. Om dat nu wel mogelijk te maken is een nieuw concept ontwikkeld, waarbij ook die bedrijven een belangrijke rol kunnen gaan spelen bij de realisatie van DelfSail. Zij krijgen daar een bruisende plek voor terug in de vorm van de eerste DelfSail Business Lounge!

Met name het ontmoeten van relaties vormt een belangrijke aantrekkingskracht. Hier ontstaan nieuwe contacten of worden bestaande contacten versterkt, waarmee DelfSail 2021 een platform wil bieden aan het bedrijfsleven in onze regio. Deze lounge zal tijdens DelfSail 2021 dagelijks geopend zijn en wordt geplaatst op een centrale plaats in het evenemententerrein.

Voor het werven van sponsoren voor de DelfSail Business Lounge zijn twee prominente Groningers aangetrokken: Hans Nijland en Janet Boxmeer uit Delfzijl, die samen dit project gaan aansturen. Recent werd daarvoor een overeenkomst met het bestuur van DelfSail gesloten.

De DelfSail Business Lounge zal - uiteraard - ook toegankelijk zijn voor alle sponsoren van DelfSail die al eerder gecontracteerd zijn door de stichting. Samen met de Provincie Groningen en de Gemeente Delfzijl vormen zij een stevige basis, waardoor de organisatie van DelfSail 2021 mogelijk wordt gemaakt. Door de lounge voor beide doelgroepen open te stellen, zal dit een dynamische plek worden voor het brede bedrijfsleven.

Voor meer informatie over de Business Lounge pakketten kunt u contact opnemen met Hans Nijland of Janet Boxmeer [email protected]. Op www.delfsail.nl vindt u binnenkort meer informatie over deze pakketten, onder de button ‘zakelijk’. Onder diezelfde button zullen ook de varende en zakelijke arrangementen op de Nederlandse Tall Ships worden meegenomen. Voor informatie daar over kunt u contact opnemen met [email protected] (Fokke van der Meulen) Voor alle overige vragen: [email protected]