Overslaan en naar de inhoud gaan

Leuke klus voor DelfSail: het promotieteam vraagt of je meegaat!

DelfSail 2024 nadert met rasse schreden. Om dit grote maritieme evenement nog bekender te maken gaat een promotieteam van DelfSail op pad.

Volgens Klaas-Jan Moesker, die het promotieteam aanstuurt, is het een geweldige klus om te doen. ,,We gaan overal naar toe. Naar jaarmarkten, evenementen, dorpsfeesten, noem maar op. We delen overal flyers en posters uit. Omdat je met een leuk bericht komt willen mensen het ook graag aanpakken. Je krijgt zo maar hele leuke gesprekken met wildvreemde mensen.”

Bij de voorgaande DelfSails was Klaas-Jan ook met een promotieteam op stap. ,,We gaan overal naar toe waarvan we denken mogelijke bezoekers te kunnen bereiken. Niet alleen in Nederland maar ook in Duitsland. De vorige keer zijn we in Oldenburg, Hamburg, Bremen en zelfs in Berlijn geweest! De stad Groningen staat natuurlijk op het programma maar ook de Sneekweek!”

Klaas-Jan is nu op zoek naar mensen die ook mee wil helpen de bekendheid van DelfSail te vergroten. ,,Alle leeftijden zijn welkom. Je krijgt een kledingpakket van DelfSail zodat je goed herkenbaar bent.”

Wie het leuk vindt om mee te doen met het promotieteam kan zich aanmelden bij Klaas-Jan Moesker: 
E-mail: KJMoesker@hotmail.com
Bellen mag ook: 0651828008