Overslaan en naar de inhoud gaan

Nedmag wordt één van de hoofdsponsoren voor DelfSail 2024

Nedmag sluit zich als één van de hoofdsponsoren aan bij DelfSail 2024. Het in Veendam gevestigde bedrijf houdt zich bezig met de winning van magnesiumzout en is een Gronings bedrijf in hart en nieren.

“Wij geloven dat we elkaar in het Noorden moeten helpen en versterken om dit soort initiatieven mogelijk te maken”, geeft algemeen directeur Bert Jan Bruning aan. 

"Vanwege het internationale karakter van DelfSail, het educatieve randprogramma en de betrokkenheid van de regio, vinden we dat het goed bij ons past. Ook zien we mogelijkheden om het evenement als podium te gebruiken om nieuwe ontwikkelingen en toepassingen vanuit de Noordelijke industrie onder de aandacht te brengen. Nedmag volgt de ontwikkelingen met belangstelling en kijkt alvast uit naar Delfsail." 

"DelfSail is zeer verheugd met de toetreding van Nedmag tot de sponsoren van DelfSail" aldus Ben Haverkort, Commercieel Directeur van DelfSail 2024.

"Om het aanbod van schepen en artiesten aan te bieden zoals we dit gewend zijn, kan ons grootste Sail-evenement van Noord-Nederland niet zonder sponsoren. We zijn Nedmag erg erkentelijk dat ze daar een belangrijke bijdrage aan doet".