Overslaan en naar de inhoud gaan

Rabobank hoofdsponsor van DelfSail 2021

Op maandag 18 maart j.l. werd de sponsorovereenkomst ondertekend tussen de Rabobank en DelfSail 2021.
De handtekeningen werden gezet door directievoorzitter Frans Musters namens de Rabobank en door de voorzitter en penningmeester van DelfSail, respectievelijk Jan Koolhof en Johan Smit.

‘Met DelfSail zetten we Delfzijl op de kaart, wat ook zijn weergave heeft op het gehele Noorden’, geeft Jeannette Blijdorp, directeur DelfSail, aan. ‘Er is een grote betrokkenheid van de lokale bevolking. Zo leveren straks maar liefst 600 vrijwilligers een bijdrage aan het evenement. Maar ook doen we er alles aan om ook jongeren, ouderen en mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking op een bijzondere manier bij DelfSail 2021 te betrekken.’

Frans Musters, directievoorzitter Rabobank Noord-Groningen geeft aan, dat de gezamenlijke Rabobanken in Groningen graag als partner aansluiten. ‘DelfSail is het evenement bij uitstek om het gebied een positieve impuls te geven. Tijdens de laatste editie in 2016 werd het bezocht door ruim 500.000 mensen. Dat zegt genoeg. Het is een regionaal evenement met een grote landelijke uitstraling. Bovendien is DelfSail een prachtig voorbeeld van samenwerking. Van vrijwilligers en bedrijven die er samen de schouders onderzetten om er een bloeiend evenement van te maken. Om zo bij te dragen aan de lokale samenleving. Dat sluit naadloos aan op de coöperatieve gedachte van de Rabobank. ‘Ik ben er dan ook trots op vandaag de handtekening onder dit sponsorcontract te zetten, waarmee we ons aan DelfSail 2021 verbinden’, sluit Musters af.