Zet koers naar avontuur: Word trainee aan boord van de Eendracht!

 

Vaar mee vanuit het hart van DelfSail

Grijp de unieke kans om het zeemansleven te ervaren tijdens DelfSail! Als trainee aan boord van het majestueuze zeilschip de Eendracht, stap je in Delfzijl aan boord voor een onvergetelijk avontuur. Ontmoet de bemanning en je medetrainees en dompel jezelf onder in het grootste, internationale zeilfestival, waar tientallen imposante tall ships de haven sieren.

 

Een wereld vol vermaak aan vaste wal

Voordat je het ruime sop kiest, is er aan wal genoeg te beleven. Ontdek een uitgebreid programma vol muziek, markten, straattheater, en meer - allemaal gratis toegankelijk. Laat je meeslepen door de feestelijke sfeer op het enorme terrein van DelfSail, voordat je je kooi opzoekt ter voorbereiding op het avontuur dat komt.

 

 

Zeilen naar nieuwe horizonnen

De Sail Out op zondag biedt een uniek uitzicht op de internationale vloot die Delfzijl achter zich laat. Geniet van dit spektakel voordat je samen met de bemanning de zeilen hijst. Samen zetten jullie koers langs de Nederlandse kust richting IJmuiden. Leer alles over sturen, navigeren en samenwerken op zee. Onderweg maak je nieuwe vrienden en deel je onvergetelijke momenten. 

Lees hier hoe  voorgangers een traineeship aan boord hebben ervaren.

 

 

Een oproep aan jonge zeilers

Deze reis is speciaal ontworpen voor jongeren van 15 tot 25 jaar met een passie voor zeilen. Aan boord spreken we Nederlands, wat deze ervaring ideaal maakt voor Nederlandse jongeren die klaar zijn om hun zeilvaardigheden naar een hoger niveau te tillen en deel uit te maken van een onvergetelijke gemeenschap.

 

Ben jij klaar voor het avontuur?

Als je droomt van zeeavonturen en het leren van de fijne kneepjes van het zeilen, dan is dit je kans. Meld je aan als trainee op de Eendracht en maak deel uit van DelfSail's legendarische zeiltraditie. Ontdek de zee, maak deel uit van een unieke gemeenschap, en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. 

Jouw avontuur begint hier!