Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Beleef het spectaculaire programma van DelfSail 2024

Beleef het spectaculaire programma van DelfSail 2024!

Over DelfSail | Gepubliceerd op [node:publish-date]

Welkom bij DelfSail 2024, waar we een buitengewoon muzikaal spektakel bieden tegen de achtergrond van adembenemende Tall Ships en bruisende havenactiviteiten. Voor deze 7e editie hebben we een indrukwekkende line-up samengesteld die elk hart sneller zal doen kloppen. Van nationale helden tot lokale favorieten, elk podium biedt een unieke ervaring die perfect aansluit bij de geest van dit legendarische maritieme event!

Programmaper dag

 


Donderdag 13 juni

Sail in Parade

Welkom bij de spectaculaire opening van DelfSail. Dit is het moment waarop de zee tot leven komt met een indrukwekkende vloot van Tall Ships en varend erfgoed. s'Avonds verwelkomen we jou met de iconische klanken van o.a. Danny Vera, die het hoofdpodium gaat betreden.

 


Vrijdag 14 juni

Van Hollandse Bodem

Vrijdag staat in het teken van onvergetelijke optredens van het geliefde duo Suzan & Freek, gevolgd door de populaire zanger Jan Smit. Bereid je voor op een avond vol meezingers en hartverwarmende melodieën van Hollandse Bodem.

 


Zaterdag 15 juni

Sail On Stage

Zaterdag belooft een explosieve dag te worden met als hoogtepunten de energieke band Son Mieux en de fenomenale Davina Michelle. Laat je meevoeren door hun dynamische performances en krachtige vocalen die het DelfSail publiek ongetwijfeld zullen betoveren.


 

 Zondag 16 juni

Sail Out Parade

Op de laatste dag van DelfSail zorgen optredens van Jeroen van der Boom en de band Ancora voor een passend afscheid. Met muziek brengt Ancora de zee tot leven, perfect voor het afsluiten van ons maritieme festival. En rasentertainer Jeroen brengt je in vervoering met bekende hits als "Jij bent zo"! Mis deze kans niet en deins tijdens de afsluiting van DelfSail mee op de golven van hun muziek.